Om


Damsgaard Data er startet på baggrund af en interesse i IT og computere. En interesse som gennem mange år har bragt mig om om bag familiemedlemmer og venners PC skærme - når hardware eller software slår knuder.

Nu har jeg taget springet ud på lidt dybere vand, og startet denne hobbybaserede virksomhed


Jeg har læst datalogi på Aalborg Universitet, men det er fødevarebranchen som endte med at blive min levevej. Her er systemansvarlig for flere advancerede laboratorie apparaturer.


Mit mål er ikke al sælge en pokkers masse PC´er, men at sælge det kunden har bohov for, samt levere service i topklasse. 


Med det mener jeg, at hardware specifikationer tit oversælges, således man reelt betaler 25-50% mere end hvad der er nødvendigt for at løse opgaven.


Kort sagt - "Computing made affordable"


Markedet for stationære PC´er er primært relateret til computerspil og e-sport. Det er fint nok. Men jeg vil også gerne re-lancere den stationære PC til de kunder som måske har valgt en bærbar - uden at have behovet for en bærbar. Vælger man en stationær PC,får man oftest mere maskinkraft pr. krone end med en laptop.


Jeg har 2-3 PC´er som er foruddefineret i forskellige prisklasser. Men har du specifikke krav, kan lagerførte modeller enten modificeres, eller nye komponenter helt efter dine ønsker bestilles hjem.


Venlig hilsen

Damsgaard Data


v/Henrik Damsgaard Lovmand
Laubsvej 73

7500 Holstebro

data@damsgaard-lovmand.dk

Mobil: 93872713

CVR: 41316705